VA365 kjøper seg inn i Avavi AS

VA365 kjøper seg inn i Avavi AS

Den 27.3.2019 gikk VA365 inn som partnere med eksisterende eiere i Avavi AS. Dette ble gjort via kjøp av aksjer og emisjon.

Avavi AS har etablert seg som en solid aktør, med høyt fokus på fagkunnskap. Avavi AS ble etablert av Per Arne Schau i 2002 og ledes i dag av Fredrik Schau Bones. Selskapet holder til i Ås i Akershus med sine 11 ansatte. I 2018 omsatte de for 14 millioner. Selskapets geografiske kjerneområde er Østfold, Akershus og Oslo, men utfører også oppdrag utenfor dette område. Tjenestespekteret er rørinspeksjon, høytrykkspyling, lekkasjesøk, tetthetsprøving, trykkprøving og desinfisering av ledninger, trasesøk m.m.

Br. Stenskjær AS som inngår i VA365 har samarbeidet med Avavi på erfaringsutveksling i en årrekke, men i senere tid også på utførelse av oppdrag. Vi har på denne måten blitt kjent med selskapet fra praktisk og faglig tilnærming og sett på nært hold den kompetanse som selskapet besitter. Avavi vil komplementere VA365 sin produktmiks med ytterligere tjenester innen rørtekniske fag.

Avavi AS vil bli driftet med dagens ledelse som et eget selskap med fokus på nåværende tjenester samt videreutvikling av disse. Selskapet har blitt styrket ved tilføring av kapital, noe som gjør at selskapet har mulighet til å vokse innenfor dagens og tilhørende tjenester.

Ny eierkonstellasjon er tidligere eiere med 15% og VA365 med 85%.

 

Fredrik Schau Bones       416 08 000 / fredrik@avavi.no
Ole Kristian Qvale           905 51 437 / ole.kristian@va365.no

Del med andre!